Välkomna till min reseblogg!

Publicerad 2015-08-20 22:48:14 i Allmänt,

Hejsan!
 
Imorgon är det exakt 10 veckor till mitt stora äventyr börjar! Planeringen är fullt igång och all tid går åt att fixa saker inför resan! Det är mycket som ska kollas över, införskaffa och fixa! Har redan sagt upp mig från jobbet, hittat resekompisar, fått lägenheten uthyrd tills jag åker, och Fanny som ska bo där flyttar redan in nästa helg! Ska bli skit kul och lära känna henne! 
 
Har översatt mitt CV till engelska med stor hjälp av Sofie! Sagt upp mitt gymkort. Nästa steg blir att införskaffa nytt pass, reseförsäkring, sälja fonder (need som money), fixa turistvisum, växla pengar, flytta ut mina saker ur lägenheten och börja packa! 
 
kan knappt vänta vill bara iväg nu nu nu! 
 
Alla säger att de är imponerade av mitt val att resa själv och hur modig jag är som ska genomföra denna stora resa! Att de aldrig själva skulle våga.
Men från min synvinkel förstår jag inte vad som är grejen, det är ju bara att tuta och köra? Vad är det att va rädd för? träffa nytt folk? Love it! Resa? Love it! Vara borta länge? Älskar känslan när man börjar sakna Sverige och när man kommer hem och inser hur bra man har det!
 
Resa är min passion i livet, se nya platser, uppleva saker man aldrig gör hemma, träffa så mycket härligt folk och få inspiration till tusen! Jag har varit i Thailand 4 gånger förut och det är mitt absoluta favorit land! Jag har även upptäckt Filippinerna och Bali. Denna gång kommer jag först att åka till Australien i 2 månader, glida igenom östkusten och landa i Sydney på Nyår! Vidare mot NZ i ca en månad, Bali 2,3 veckor och avslutar i Thailand ca 3veckor!
Valet att återvända till Bali är främst för att jag inte blev klar där sist, då jag råkade ut för en olycka som gjorde att halva resan fick jag halta fram och kunde inte vara i solen.
 
Den här resan kommer bli the time of my life, och jag hoppas att jag kommer bli grym på engelska efter dessa 5 månader utomlands! Målet med resan är ju då att bli bättre på engelska, bli ännu mer självständig som person, våga mer och ta risker, förhoppningsvis lurat ut vad jag vill göra med livet efter resan, få underbara minnen och vänner för livet!
 
Tack och hej så länge! =)
 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela